Website

Figuur computerscherm met website elementen

Website laten maken

Je hebt een nieuw bedrijfje opgericht en wilt snel een bedrijfswebsite. Of kijk je al heel wat jaren met tegenzin naar je huidige website en wil je iets dat echt aansluit bij jouw wensen en visie? Het kan ook zijn dat je alleen wat begeleiding nodig hebt bij het bouwen en het verder zelf graag oppakt. Kortom: er is veel mogelijk.

Ik wil een website realiseren waar jij helemaal achter staat. Heb je al precies in je hoofd wat je wilt en wil je weten of dat mogelijk is? Neem dan contact op! Of klik hieronder om naar een aantal voorbeelden te gaan ter inspiratie. Dat jouw stijl er niet bijstaat zegt natuurlijk niets over wat mogelijk is.

Wat mag je verwachten?

Je krijgt een website gebouwd in WordPress. Een CMS (Content Management Systeem) dat zeer veel mogelijkheden kent en met de tijd meegaat. Daarnaast is het redelijk eenvoudig te onderhouden, mocht je dat zelf willen doen nadat de website af is.

De website wordt responsive, dus past zich automatisch aan mobiele telefoon en tablet schermen aan. Ik gebruik uitsluitend professionele thema’s die bewezen hebben dat ze goed werken en alle functionaliteiten ondersteunen die gangbaar zijn. Het wordt zo modern als jij dat wilt. Social media integratie, flitsende sliders of juist een zakelijke, rustige opbouw. Qua vormgeving is haast alles mogelijk.

Ik besteed daarnaast altijd extra aandacht aan: SEO (zoekmachine optimalisatie, oftewel hoger komen in Google) en de veiligheid van de website.

Figuur computerscherm met responsive weergave van een website op mobiele telefoon
Figuur hamer en potlood

Hoe werkt het?

Uiteindelijk is de website 100% van jou. Dus als je dit nog niet hebt koop je zelf een domeinnaam, hosting en het thema aan. Natuurlijk help ik je hierbij, maar zo staan de licenties op jouw naam of dat van je bedrijf.

Vervolgens maken we een afspraak om in detail door te nemen wat jij wilt. Ik kom langs of we doen dit telefonisch. Zodra ik helder heb hoe jouw website er uit moet komen te zien, ga ik aan de slag met bouwen.

De invulling van de website, dus tekst, foto’s en andere figuren, lever je aan mij aan. Mocht je daarbij hulp nodig hebben, kan dat natuurlijk. Pas als jij helemaal tevreden bent met het resultaat zijn we klaar. De website is helemaal van jou en jij kunt er mee doen wat je wilt!

Als je dat wilt dan kunnen wij afspraken maken over het onderhoud van de website.

Kosten

Iedere vraag is anders en iedere klant is anders. Daarom heb ik hier geen bedragen vermeld. Maar je komt er snel genoeg achter door je vraag te omschrijven en mij een bericht te sturen.

We kunnen een vast bedrag afspreken van te voren. Nadat ik van jou weet wat voor soort website jij wilt, inclusief het verwachte aantal pagina’s, hoeveelheid foto’s, etc., maak ik een offerte en kunnen we aan de slag. Zo heb jij alle zekerheid.

Werken op uurtarief kan ook. Soms werkt dat voor beide partijen makkelijker, als nog niet helder is hoe het eindproduct eruit komt te zien. Ik vraag geen hoge bedragen, omdat mijn overhead kosten laag zijn en ik geen kantoorpand huur.

Ik geloof in vraag en aanbod, daarom sluit ik geen contracten af waar je aan vast zit en geen gebruik van maakt. Je betaalt mij alleen voor werk dat ik daadwerkelijk uitvoer en realiseer.

Figuur schuifmaat met een muntstuk en een potlood