& meer

Figuur van een dia scherm met een presentatie

& nog meer handig

Bij het starten en voeren van een bedrijf komen allerlei presentatiemogelijkheden kijken, naast het hebben van een website en sterke teksten. Denk hierbij aan:

  • Een bedrijfspagina op LinkedIn. LinkedIn is voor personen interessant, maar ook om je bedrijf professioneel te profileren. Je kunt vacatures uitzetten, interactie zoeken met geïnteresseerden en laten zien wie er werken.
  • Een digitale nieuwsbrief campagne. Wil jij een groot netwerk creëren en behouden? Dan is een nieuwsbrief campagne de perfecte tool om mensen geïnteresseerd en op de hoogte te houden.
  • Een Powerpoint sjabloon. Bij presentaties van je product of dienst geeft het een sterke indruk als je een uniek sjabloon gebruikt met jouw logo en in jouw huisstijl.
  • Een digitale handtekening. Elk mailtje dat je verstuurt laat een indruk achter. Sluit jij het mooi af met een scherp logo en relevante informatie?

Andere specialismen

Het is goed om zelf veel te kunnen, maar net zo verstandig om te weten wanneer je beter de deskundigheid van anderen in kunt schakelen. Daarom heb ik contacten die handig zijn als je net wat meer wilt dan een website of anderen zaken die ik aanbied. Een aantal voorbeelden:

  • Laat een logo ontwerpen. Simpel voor starters of uitgebreider inclusief huisstijl. Ik werk bijvoorbeeld samen met ontwerpster Nina Rietveld, die razendsnel mooie en unieke logo’s en visitekaartjes ontwerpt.
  • Wil je echt knallen op SEO vlak? Alles op alles zetten om hoog te komen in Google? Dan schakel ik een SEO specialist in.
  • Een speciaal ontworpen plugin op jouw website? Voor de echt unieke ideeën is het soms nodig om verder te gaan dan wat de wereld aan WordPress functies te bieden heeft. In dat geval koppel ik jou aan een bedrijf dat speciaal voor WordPress plugins ontwerpt, bijvoorbeeld gecombineerd met een CMS.
Figuur van twee handen die elkaar de hand schudden